O nama

Slika Salona BioSana

Salon za masažu “BioSana” radi od 1996. god. U njemu rade uspešno slepi i slabovidi fizio-terapeuti sa završenom srednjom medicinskom školom i položenim stručnim ispitom. Dugo - godišsnje iskustvo u radu sa pacijentima čini nas dovojno stručnim za kvalitetno i precizno određivanje problema sa kojim se suočavaju naši pacijenti.

Radimo isključivo medicinsku manuelnu odnosno relaks masažu. Trudimo se da naši pacijenti budu zadovoljni našom uslugom i našom ljubaznošću, i da to zadovoljstvo prenesu i drugim osobama. Salon je otvoren pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i Saveza slepih "Gradske organizacije slepih Beograda", na inicijativu sve veće potrebe kako članstva tako i drugih radi zadovoljenja potreba jednih i drugih a, u cilju obostrane koristi. Tegobe sa kojima se najčešće susrećemo jesu spondiloza vratnog i ramenog dela, periartritis, skolioza, isialgija, artritis itd.

Slika Salona BioSana

Ekonomska kriza koja je prouzrokovala slabljenjem standarda naterala nas je da pokušamo da cene usluga koje nudimo budu pristupačne društvu u celini. Mozemo slobodno reći da smo najpovoljniji u gradu, ali ne na štetu kvaliteta. Kako se obim posla povećavao shvatili smo da moramo proširiti svoje kapacitete.

Na samom početku; u salonu je radilo četvoro radnika, a vremenom se ukazala potreba za zapošljavanjem novih terapeuta. Salon trenutno broji osam terapeuta sa stalnim radnim odnosom. Naše iskrena namera je dobrobit naših pacijenta odnosno klijenata, u skladu sa čim se i trudimo da pružimo maksimum u odnosu na očekivanja. Radnici salona su i članovi Gradske organizacije slepih Beograda.

Posetite nas!

Gradska organizacija
slepih
BEOGRADA